• Може да кандидатствате при нас, ако имате идея за модернизиране на земеделските стопанства или добавяне на стойност към земеделски и горски продукти.
  • Може да кандидатствате при нас, ако имате идея за развитие на малък и среден бизнес или създаване на микропредприятия.
  • Може да кандидатствате при нас, ако имате идея за развитие на туристически дейности (селски туризъм, къщи за гости и др.)
  • Може да кандидатствате при нас, ако имате идея за подобряване на услуги за населението и местната икономиката.
  • Може да кандидатствате при нас, ако имате идея за професионално обучение, информационни дейности и др.
СНЦ“МИГ Нови пазар – Каспичан“ обявява поръчка за възлагане организирането на обучително пътуване в чужбина с цел обмен на добри практики с МИГ от ЕС
Написано от Administrator
Сряда, 04 Август 2021 15:29
ПДФ Печат Е-мейл

 

СНЦ“МИГ Нови пазар – Каспичан“ обявява със Заповед на Изпълнителния директор № 10/04.08.2021 г. поръчка за възлагане организирането на обучително пътуване в чужбина с цел обмен на добри практики с МИГ от ЕС, включващо: пътни, дневни и нощувки, осигуряване на преводач/и и водач/и, наем зали, материали и др. в страната членка на ЕС, където се осъществява посещението - за минимум 4 дни за минимум 8 души  (членове на екипа и членове на колективния върховен орган)


Получените оферти ще бъдат оценявани по следните критерии:

- Цена;

- Брой дни и брой на пътуващите лица;

- Предложена програма на обучителното посещение;

Оферти се приемат всеки работен ден в офиса на сдружението в гр. Нови пазар, ул.“Оборище“ № 1, ет. 3 от 8.30 до 17.30ч., както и на електронната поща: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. в срок до 17.30 ч. на 16.08.2021 г.

В офертата си кандидатът посочва:

1.цена,

2. брой дни и брой на пътуващите лица,

3.програма и страна членка на ЕС в която ще се проведе обучителното посещение;

 

Допълнителна информация можете да получите на тел: 0886 331 550.

 

Последно променен на Петък, 12 Ноември 2021 12:22